Topbar oz9rh.dk

Velkommen til hjemmesiden http://www.OZ9RH.DK/

Menu oz9rh.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  KØB & SALG
  BILLEDER
  ICOM IC-7400
  ICOM IC-7000
  MINE TYT & BAOFENG RADIOER
  CHROMECAST
  SIDSTE NYT
  SHOTOKAN KARATE
  KENDO I HERNING
  HARDWARE
  SOFTWARE
  FILM
  FOTOGRAFI
  ADOBE FOTOGRAFI
  LYSTFISKERI & LINKS
  NATUR & JAGT
  HUNDESKOVEN
  HUMOR
  LINKS
  HUSK RING 1812
  JAGTRADIOER
  RADIOLINKS
  DOWNLOADS
  TEAMVIWER SUPPORT
  NASSERVER918+
  ADMIN.
SB
 
 
Google

16-10-2019
5 online !

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.

 
HUSK AT RINGE 1812 HVIS DU PÅKØRER DYR!
 
 

Hvad gør jeg, hvis jeg påkører et dyr?
Ring til Dyrenes Vagtcentral på tlf.: 1812, hvis du står med et sygt eller skadet vildt dyr. Vagtcentralen kan instruere dig i, hvad du bør gøre og kan sætte dig i forbindelse med f.eks. nærmeste vildtplejestation. Marker stedet, hvis du eller andre har påkørt et rådyr, som efterfølgende er flygtet. Rekvirer en frivillig schweisshundefører gennem Dyrenes Vagtcentral. En schweisshund er en sporhund, som kan spore det flygtede dyr. Du kan selv bringe det tilskadekomne vilde dyr til en vildtplejestation, frem for at skulle vente på dyreredning, så kan dyret hurtigere få hjælp, og derved lide mindre og have større chancer for overlevelse. Inden du tager dig af dyret, skal du dog ringe 1812 eller til en vildtplejestation og få råd og vejledning om, hvordan du bedst håndterer dyret. Sendes der hjælp er det vigtigt, at du altid bliver og venter ved ulykkesstedet, indtil hjælpen når frem. Mange begår den fejl at ringe til Falck, uanset om dyret er dødt eller ej efter påkørslen. Men Falck tager sig kun af de sager, hvor dyret er dødt efter påkørslen. Og visse steder i landet kører Falck slet ikke ud, hvis de ikke har en aftale med den pågældende kommune. Hvis det døde dyr er på kørebanen, kan man derfor med fordel placere det i rabatten. Så kommer der andre dyr og æder det døde dyr. Men lever dyret stadig, er det altid 1812, man skal kontakte,
Kan du ikke ringe til 1812? Du kan da i stedet ringe direkte til Dyrenes Beskyttelse og blive stillet om til Vagtcentralen. Ring på 33 28 70 00.

 

Få nu venligst lavet de undertavler til færdselstavlen. Dyrenes Vagtcentral, der hver dag tager imod op til 300 opkald om dagen fra danskere, der rapporterer om dyr i nød. Men Vagtcentralen oplever stadig, at ikke alle ved, hvem der skal kontaktes og hvornår i forbindelse med påkørsler.
HUSK AT RINGE 1812 HVIS DU PÅKØRER ET DYR

 
Se venligst link
https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/jagt/tilskadekommet-vildt/paakoerte-dyr/
https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/jagt/tilskadekommet-vildt/schweisshunde/
https://schweiss.dk/
https://youtu.be/t6hABIs4b1I
https://vimeo.com/jagttegn/schweissopgave
 
 

Schweisshunde
Naturstyrelsen har et Schweiss-Register for at give jægere og trafikkanter en hurtig og professionel hjælp, hvis man har skadet et større dyr og ikke selv kan finde det og aflive det. Registret er oprettet udelukkende af hensyn til dyrenes tarv.Schweiss-Registret består af cirka 180 frivillige hundeførere fordelt over hele Danmark. Med deres specialtrænede hunde står disse ulønnede hundeførere til borgernes rådighed og skal kun have godtgjort deres kørselsudgifter af rekvirenten. Det er næsten udelukkende hjortevildt der eftersøges. "Schweiss" er tysk, og betyder blod fra klovbærende vildt. En schweisshund er en hund, der er trænet i at opspore såret hjortevildt.
Se mere på Schweiss-Registrets kan hjemmeside http://schweiss.dk/

 
 
 
 

Exit

 
 

Bund lasseboel.dk/