Topbar oz9rh.dk

Velkommen til hjemmesiden http://www.OZ9RH.DK/

Menu oz9rh.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  ADOBE FOTOGRAFI
  ANYTONE RADIO
  ARKEN OPTICS
  BILLEDER
  CHROMECAST
  FILM
  FOTOGRAFI
  FOTOPROGRAMMER
  HARDWARE
  HUMOR
  HUNDESKOVEN
  HUSK RING 1812
  ICOM IC-7000
  ICOM IC-7400
  JAGTRADIOER
  KENDO I HERNING
  KØB & SALG
  LINKS
  LYSTFISKERI & LINKS
  Fiskegrej Aliexpress
  MINE TYT & BAOFENG RADIOER
  NANOVNA TESTER
  NASSERVER 918+
  NATUR & JAGT
  RADIOLINKS
  REOLINK
  SAMSUNG GALAXY
S21 ULTRA 512GB
  SHOTOKAN KARATE
  SIDSTE NYT
  SOFTWARE
  TEAMVIWER SUPPORT
  VÅBEN & JAGTVÅBEN
  ADMIN.
SB
 
Google

15-12-2021
online !

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret alle grafikbilleder indeholder et link i billedet.

 

Samsung Galaxy S21 Ultra 16GB RAM og 512GB
 
 
 

Formålet med denne her del af min hjemmeside er videreformidle information om Samsung Galaxy S21 Ultra 16GB RAM og 512GB som jeg har købt. For at få de helt fantastiske gode kameraegenskaber som nogle eksperter mener. At det det skulle være verdensbedste kamera i nuværende i en mobiltelefon. Jeg forventer mig meget af disse kameraegenskaber og ser frem til som fotograf at udforske kameraets funktioner. Nb. En del at nedenstående tekst kan være oversat med Google oversæt .

Episk. På alle måder Vi præsenterer Galaxy S21 Ultra 5G. Designet med et unikt konturskåret kamera for at skabe en revolution indenfor fotografering – så du kan optage filmisk 8K-video og tage episke stillbilleder på én gang. Og med Galaxys hurtigste chipsæt, det stærkeste glas, 5G og et heldagsbatteri, lever Ultra let op til sit navn. Tag episke portrætter direkte med 8K Video 8K Video er den højeste tilgængelige videoopløsning på en smartphone med fire gange flere pixels end 4K. Optag med 8K ved 24 fps, og få et råmateriale med højere billedkvalitet end en film - upload det og se det direkte på YouTube. Og med 8K Video Snap kan du vælge episke billeder i høj opløsning direkte fra din 8K-optagelse. Så nu behøver du ikke engang at vælge, om du vil tage fotos eller filme. Aktivér Super Steady, og gør din Galaxy S21 Ultra 5G til et action kamera. AI-stabilisering eliminerer ustabile bevægelser og giver dig imponerende stabile film, selv når du bevæger dig. Super Smooth 60 fps video er præcis, hvad navnet siger – optager ved 60 fps for et glat, detaljeret billede, når du ser øjeblikket igen. Dynamisk ramme i FHD Auto Mode indfanger glattere video i løbet af dagen, og skifter til 30 fps for lysere video ved svagt lys.
Et voldsomt kamera. Med Galaxy S21 Ultra får du et voldsomt kameramodul. Der er hele to telefotolinser med henholdsvis 3x og 10x optisk zoom mod tidligere ét objektiv med 4x zoom.Der er et nyt 108 megapixels kamera, der bruger 9-til-1 ”pixel binning”. Derfor er den effektive størrelse i standardtilstand 12 megapixels opløsning. HDR-teknologien byder desuden på såkaldt Smart ISO Pro, hvor der samtidigt skydes ét billede med høj ISO-værdig og et med lav ISO. Da de skydes samtidigt, nedsættes risikoen for skygger/ghosting, når motivet bevæger sig, mens du tager billedet. Ultra vidvinkel-kameraet er tilsyneladende tilsvarende det, som findes i Galaxy S20 og Galaxy Note20, dog med tilføjelsen af autofokus samt mulighed for meget tætte nærbilleder. I kameraappen får du flere forskellige småjusteringer som at Live Focus har ændret navn til ”portræt”. En anden nyhed er, at pro-tilstanden nu også fungerer med ultravidvinkel-sensoren, men du kan fortsat ikke bruge telefotolinserne i protilstanden. En fed ny mulighed i videooptageren er Directors View, hvor du kan se inputs fra alle telefonens kameraer på skærmen og skifte mellem dem, mens du optager. Det kan give nogle ret fede optagelser. I Danmark har det ikke rigtigt været godt fotovejr og da jeg mest holder mig på egen matrikel på grund af pandemien, er det svært at sige noget håndfast omkring billedkvaliteten. Jeg kan se på andre anmeldelser, at ikke alle står med armene i vejret. Jeg tror du bliver RIGTIG glad for dette kamera. Det kan godt være, at det ikke sparker benene væk under dig, når der nørdes detaljer, men for mig har det ikke været detaljerne, som har været vigtige. Det har derimod de mange muligheder, som de mange objektiver samt softwaren giver. Som på Galaxy S20 Ultra er dette en stor fotoværktøjskasse. Du skal ikke regne med at få vanvittigt skarpe billeder, når du bruger den vilde zoom, men du kommer tættere på end nogensinde før. Desuden er den kraftige zoom blevet lettere at anvende, da telefonen nu kan fastholde zoom-motivet mens du zoomer ind, således at motivet ikke pludselig forsvinder ud af billedet, fordi du ryster lidt på hånden. Alt dette sagt så er der det nat tilstanden, der imponerer mig mindst. Her tager kameraet ofte alt hvor meget lys ind, så motivet mister den charme, som mørket også kan give.

 
 
 

Du elsker din telefon. Det gør din pc også. Få øjeblikkelig adgang til alt, hvad du elsker på din telefon, lige fra din pc. For at komme i gang skal du installere din telefon ledsager - link til Windows-appen på din Android-telefon og linke den til din telefon-app på din Windows 10-pc. Link din Android-telefon og pc for at få vist og besvare tekstbeskeder, foretage og modtage opkald * med mere - alt sammen på din pc. Direkte link play.google.com https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.appmanager&hl=da&gl=US
 

Ikke nok med det så har jeg nu også fuld adgange på telefonen til min Adobe programmer Photoshop Redigér og kombiner billeder til plakater, foldere, kollager til sociale medier og hjemmesider.  Lightroom  Rediger og del fotos overalt til indlæg på sociale medier, klub-hjemmesider og blogs.. m.m.

 
 

Jeg er utrolig glad for min nye telefon Samsung Galaxy S21 Ultra 16GB RAM og 512GB. Der nu virker sammen med min PC / Workstation med et Microsoft program hvor jeg kan styre alle telefonens funktioner. Selv om telefon er i stuen og jeg er på kontoret. Programmet viser telefonen på min 23” skærm samt alle mine apps. Jeg kan sende SMS og E-mail og billeder med programmet som hentes direkte på biltelefonen eller på min PC, Hent programmet her. https://www.microsoft.com/da-dk/p/din-telefon/9nmpj99vjbwv?activetab=pivot:overviewtab

 
 
TILBEHØR
 

 
Denne her pung /taske er jeg rigtig glad for. Det er i en god kvalitet og der er god plads kreditkort jagttegn, benzinkort, medlemskort, småpenge m.m.
 

 

 
 

 

 

Det er blevet mere og mere populært for smartphone producenterne at droppe 3.5mm hovedtelefonstikket til fordel for en kombineret opladnings- og audioport. Denne 3.5mm adapter til USB-C gør det muligt at bringe kompatibilitet med 3.5mm lydudstyr tilbage.Teknisk info: - Stereo lyd - 100mm kabellængde - USB-C til 4-pin 3,5mm Funger til Samsung Galaxy S21 Ultra NB. Der er kun lyd fra telefonen ud af kablet. Kablet funger ikke med en ekstern mikrofon. Hvis man skal anvende en en ekstern mikrofon skal man anvende Varenummer 810300   

 

 

 


Spørgsmål? Skriv til os på info@gear4music.dk eller ring 78774323

 
 

VideoMic Me-C Retningsmikrofon til USB-C mobile enheder

VideoMic Me-C er en mikrofon af høj kvalitet til din USB-C-mobilenhed, der er designet til at give dig utrolig lyd,når du optager video. Mikrofonens retningsstyrke reducerer omgivende lyde for at fokusere på præcis det, du filmer, hvilket sikrer, at dine videoer lyder klare og forståelige. 3,5 mm-stikket giver en hovedtelefonudgang til lydovervågning og afspilning.

VideoMic Me-C leveres med et mikrofonklip,der sikrer, at mikrofonen er sikker og en furet forrude, der er velegnet til filmningunder udendørs og ugunstige vejrforhold. VideoMic Me-C er kompatibel med de fleste mobile enheder, der har en USB-C-indgang og kører det nyeste operativsystem (Android OS 10 / iOS 11 eller nyere).

 

 

 

 

 

 

Det er møg besværligt produktet bør udleveres ved køb af telefonen det er ikke i orden med det besvær. Galaxy Buds Pro med i købet ?

Har du købt en Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G i perioden 3. april – 5. maj 2021, får du et par sorte Galaxy Buds Pro med i købet (værdi 1.699 kr.). 

Følg trinene herunder for at få dine Galaxy Buds Pro: 

1. Opret en Samsung Account² senest den 16. maj 2021. 

2. Åbn Samsung Members-appen på din Galaxy S21 senest den 16. maj. 
https://www.samsung.com/dk/members/products/

3. Gå til ”Udforsk”, derefter ”Fordele”, og gå ind under den aktuelle kampagne. Bemærk, at der kan gå op til fem (5) arbejdsdage, før tilbuddet kan ses i appen. 

4. Tryk på knappen "Benyt tilbuddet" for at komme til registreringssiden, hvor du tilmelder dig kampagnen og kan uploade din kvittering og indtaste din leveringsadresse. Bemærk, at registreringen administreres og kampagneproduktet udsendes af en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB. 

5. Når registreringen er gennemført, vil der blive sendt en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, der er knyttet til din Samsung Account, med besked om, at vores logistikpartner har modtaget ordren.

6. Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Veddesta. Hvis registreringen godkendes, sender Veddesta kampagneproduktet til den angivne adresse efter ca. 4 uger. Vær opmærksom på, at hvis kampagneproduktet midlertidigt er udsolgt, kan der gå mere end 4 uger, før det bliver sendt til dig. 

7. Ved spørgsmål angående kampagnen kontakt Samsung kampagne support på: 701 401 21 eller besøg samsung.com/dk/support/offer/.

 

 

 

Link til forhandler klik på grafik.

 

 

 
 
 
 
 

 
 

 
 

Exit

 

Bund lasseboel.dk/