Topbar oz9rh.dk

Velkommen til hjemmesiden http://www.OZ9RH.DK/

Menu oz9rh.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  ADOBE FOTOGRAFI
  ANYTONE RADIO
  ARKEN OPTICS
  BILLEDER
  CHROMECAST
  FILM
  FOTOGRAFI
  FOTOPROGRAMMER
  HARDWARE
  HUMOR
  HUNDESKOVEN
  HUSK RING 1812
  ICOM IC-7000
  ICOM IC-7400
  JAGTRADIOER
  KENDO I HERNING
  KØB & SALG
  LINKS
  LYSTFISKERI & LINKS
  Fiskegrej Aliexpress
  MINE TYT & BAOFENG RADIOER
  NANOVNA TESTER
  NASSERVER 918+
  NATUR & JAGT
  RADIOLINKS
  REOLINK
  SAMSUNG GALAXY
S21 ULTRA 512GB
  SHOTOKAN KARATE
  SIDSTE NYT
  SOFTWARE
  TEAMVIWER SUPPORT
  VÅBEN & JAGTVÅBEN
  ADMIN.
SB
 
Google

16-07-2024
online !

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.

Bemærk venligst at der link i grafikbilleder direkte til forhandler
 
 
 
Link og vare som jeg har købt på  https://www.aliexpress.com/
 
Klik på ovenstående billede til direkte klink ti forhandler

 

Jeg har for få dage siden modtaget denne her fiskevest til kun DKK161.80. fra Aliexpress.
Jeg er overrasket over den rigtige gode kvalitet til prisen. Der er et utal at fornuftige lommer til opbevaring fiskeæsker på ydersiden samt på inderside af vesten og bagsiden. Det virker som producenten af vesten virkelig har forstået et rigtig fornuftigt design. Der tilgodeser en lystfiskers behov for en ordentlig fiskevest. Jeg kan varm anbefale vesten og især til prisen som er helt unikt.

Vesten er lave af åndbart polyestermateriale, denne fiskevest holder dig kølig og komfortabel under lange fiskesessioner. • Justerbar størrelse: Med sit justerbare design passer denne fiskevest til en bred vifte af kropstyper, hvilket sikrer en behagelig pasform for alle lystfiskere. • Fluefiskekapacitet: Denne vest er designet til fluefiskeri og giver dig mulighed for nemt at bære alt dit vigtige udstyr, mens du holder dine hænder fri til kastning. • Svømmeevne: Denne fiskevest er også velegnet til svømning, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din udendørs gearsamling. Justerbart affjedringssystem – justerbare skulder- og talje stropper, tillader tilpasset pasform Letvægtsmateriale, tørrer hurtigere og ånder bedre. Polstrede air mesh skulderstropper giver den ultimative komfort og åndbarhed

18 samlede lommer (inklusive 14 lynlåslommer med glatte skjulte lynlåse) med specifikke designfunktioner til alt fra flueæsker til termometre Varsel: D-ring på bagsiden til at fastgøre et fiskenet, stroppeholderløkke til brug under dårlige lysforhold, stangholderløkker, knivvippeflig og en række fastgørelsesløkker giver dig mulighed for at bære alt dit udstyr.

 
Bemærk venligst at fiskekasser ovenstående passer perfekt til størrelse til lommer i fiskevest.  
 
 
 
 

 
Jeg har tidligere købt 2 rygsække en til jagt og en til fiskeri. Kvalitet er helt i orden.
Jeg tænker lidt på om andre måske kunne have glæde af en god rygsæk?
Der nu er på et supertilbud til sølle kun Kr.204,- og gratis fragt til Danmark.
Stor kapacitet: Med en kapacitet på 55-60L giver denne rygsæk rigelig plads til alt det nødvendige udendørs. Vandtæt: Rygsækken er lavet af nylonmateriale, hvilket gør den vandtæt og velegnet til brug under alle vejrforhold. Camouflagedesign: Rygsækkens camouflagedesign hjælper dig med at falde ind i dine omgivelser, hvilket gør den ideel til militært personel eller jægere.
Se venligst link til forhandler .
https://vi.aliexpress.com/item/1005005092861019.html?gatewayAdapt=glo2vnm
 

 


Fiskegrej

 
Denne del af hjemmesiden består af links til fiskegrej på www.aliexpress.com.
Der iblandt nogle produkter som jeg har købt til eget forbrug som lystfisker.
This part of the website consists of links to fishing gear on www.aliexpress.com. Among them are some products that I have bought for my own consumption as an angler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fisketaske. Transport af levende fisk.
Jeg har købe denne fine taske  Fisketaske Grej Sammenfoldelig EVA Fiskespand .
Fiske boks Hånd Udendørs Vandtæt Spand Camping Vandretaske Opbevaring til Levende fisk med en akvariepumpe monteret på siden af tasken. En bærbar sammenklappelig fiskespand-Agnspand, med vandtæt og holdbart materiale. Velegnet Funktion: til fiskeri og rengøring af bil. Opbevaring af vand til camping, vandreture, også til levende agn, multifunktionelle værktøjer. Sidelomme til iltpumpe, som vil få dine fisk til at trække vejret, og net låg gør det mere bekvemt, når du sætter fiskene ind og ud. Nem at rengøre, når du bruger den sammenklappelige fiskespand-Agnspand i naturen, skal du bare rense den med vand. Justerbar rem er velegnet til forskellige mennesker, mere stabil end den runde sammenklappelige fiskespand. Pakken inkluderer:1 x sammenklappelig fiskespand
Klik på nedenstående grafik for link og mere information.
 
 

Jeg er utrolig glad for denne Karpefiskekasse der af så god en kvalitet at jeg har køb en ekstra kasse.
 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiskeline_links_til_JOF_fletline.pdf  PDF format

 

Fiskeline_links_til_JOF_fletline.docx  Word format

 
 
 

 
 

 

 

 

 

Jeg har haft en del problemer med noget fletline i forbindelse med fletline til mit Penn Slammer IV fiskehjul. Efter ca. 25-50 kast kommer der kludder af line på spolen.
Dette problem har jeg nu løst ved at have købt fletline JOF 12 strenge flettet PE fiskeline 500 meter.
Links
 https://www.pennfishing.com/penn-slammer-iv
https://www.aliexpress.com/item/1005002020205312.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.140.6e7218028PmQaL

 

 

 

Klik her for andre modeller

 
 

 
 
 
 

Jeg har igennem tiden købt 2 stk. 3M Peltor ProTac Hunter høreværn. Men ingen af den funger desværre mere med lyd. Selv ikke den gode Peteropfinder har kunne få lyden til at fungere. Tiden er komme til at jeg har køb en ny model og slet ikke til den pris. I stedet har jeg valgt et stk. Impact Aktivt Høreværn 2023 med Bluetooth-adapter Elektronisk skydehørebeskyttelse, Lydforstærkning Anti-støj høreværn Professionel jagthørebeskyttelse. Med Indbyggede retningsbestemte mikrofoner forstærker rækkeviddekommandoer og andre omgivende lyde til sikre 82 dB, hvilket giver mere naturlig lytning og forbedret kommunikation. Det tilbyder det ultimative inden for sikkerhed og høreværn. Sikkerheden leveres gennem forvrængningsfri forstærkning (op til sikre 82 dB) af vigtige lavniveaulyde som rækkekommandoer og samtale. 3. Beskyttelsen kommer fra øjeblikkelig blokering af enhver støj over 82 dB. Pris inkl. Bluetooth-adapter, Ca., Kun Kr. 295,00 Bluetooth-adapter giver direkte kontakt til min Samsung mobiltelefon eller ved kabel direkte til en jagtradio. Jeg har se prisen Kr. 899,- ved Dansk forhandler som er uden Bluetooth-adapter

https://www.aliexpress.com/item/1005003612001492.html
 
 
 

Exit

 

Bund lasseboel.dk/